Λελεδάκης Γεώργιος

Ο Λελεδάκης Γεώργιος του Γεωργίου γεννήθηκε το 2003 στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Κατάγεται από το ορεινό χωριό Μυριοκέφαλα, δυτικά του Ρεθύμνου. Είναι πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας με τέσσερα αδέλφια: τον Στυλιανό, την Ελένη, τη Δέσποινα και τον μικρό Λουκά.

Ο Γιώργος φοιτά Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο τμήμα Κινηματογράφου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα αγιογραφίας στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Γάλου Ρεθύμνης και υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, καθώς και στέλεχος της κατασκήνωσης «Άγιος Παύλος» της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ασχολείται με την τέχνη της φωτογραφίας και του βίντεο.

Τον Ιανουάριο του 2017 στα πρώτα Βραβεία Ορθόδοξου Χριστιανικού Παιδικού Βιβλίου που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας κατέκτησε το Α΄ βραβείο στην κατηγορία ταινίας με την ταινία του «Του Αρκαδίου το Ολοκαύτωμα» σε Playmobil.

Μέσα από τις δημιουργίες του προσπαθεί να μεταδώσει στους νέους – και όχι μόνο – τη γνώση της ελληνικής ιστορίας και τις ηθικές αξίες των προγόνων μας.

Δείτε τα βιβλία του εδώ.