Λελεδάκης Γεώργιος

Ο Λελεδάκης Γεώργιος του Γεωργίου γεννήθηκε και μεγαλώνει στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Κατοικεί στο χωριό Ατσιπόπουλο. Είναι 15 ετών και κατάγεται από το Θεομητορικό ορεινό χωριό Μυριοκέφαλα, δυτικά του Ρεθύμνου. Είναι πρωτότοκος γιος πολύτεκνης οικογένειας με τέσσερα αδέλφια: τον Στυλιανό, την Ελένη, τη Δέσποινα και τον μικρό Λουκά.

Ο Γιώργος φοιτά στην A’ Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Ατσιποπούλου. Παρακολουθεί μαθήματα αγιογραφίας στον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Γάλου Ρεθύμνης. Είναι μέλος της θεατρικής ομάδας της Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και στέλεχος της εκκλησιαστικής κατασκήνωσης «Άγιος Παύλος» της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Χανίων.

Βραβεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 στα πρώτα Βραβεία ορθόδοξου Χριστιανικού παιδικού βιβλίου που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας στην κατηγορία ταινίας με την ταινία του: «Του Αρκαδίου το Ολοκαύτωμα» σε Playmobil και κατέκτησε το Α΄ βραβείο.

Στόχος του είναι να μάθουν και να αγαπήσουν οι συνομήλικοί του – και όχι μόνο – την ορθόδοξη ελληνική ιστορία, μέσα από τα κόμικς και τις ταινίες που δημιουργεί με τη βοήθεια του Θεού.

Δείτε τα βιβλία του εδώ.