Οι Εκδόσεις Έαρ διοργανώνουν διαγωνισμό με αφορμή τα 5 έτη από την ημέρα δημιουργίας και έναρξης λειτουργίας τους σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά κάποιου προϊόντος. Απαιτείται μόνο η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας του διαγωνισμού.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως χώρας διαμονής.
  3. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από 1/6/2022 έως και 12/6/2022.
  4. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στη σελίδα του διαγωνισμού ή/και στα social media των Εκδόσεων Έαρ στις 13/6/2022.
  5. Σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Ελλάδας ή Κύπρου, τα έξοδα αποστολής του δώρου θα βαρύνουν τις Εκδόσεις Έαρ. Σε διαφορετική περίπτωση, τα μεταφορικά βαρύνουν τον νικητή.
  6. Το δώρο του νικητή είναι τα παρακάτω 5 βιβλία των Εκδόσεών μας: Πώς θα μάθεις να προσεύχεσαι, Όταν ψιθυρίζει ο Θεός, Παπούτσια στο φεγγάρι, Αληθινοί Ήρωες Α΄, Η Χαρά βρήκε τη χαρά
  7. Οι Εκδόσεις Έαρ θα έρθουν σε επικοινωνία με τον νικητή μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει. Αν δεν υπάρξει επικοινωνία μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες, θεωρείται άκυρη η κλήρωση και επαναλαμβάνεται.
  8. Οι Εκδόσεις Έαρ διατηρούν το δικαίωμα να μεταβάλουν τους όρους, τα δώρα και τη διάρκεια του διαγωνισμού χωρίς ενημέρωση.
  9. Οι Εκδόσεις Έαρ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ονοματεπώνυμο του νικητή για την ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα και στην ιστοσελίδα τους.
  10. Τα προσωπικά δεδομένα παραμένουν ασφαλή και χρησιμοποιούνται από τις Εκδόσεις Έαρ για τον παρόντα διαγωνισμό και για άλλες διαφημιστικές κινήσεις των Εκδόσεων Έαρ. Δεν μοιράζονται σε τρίτους εκτός από τις εξαιρέσεις που προβλέπονται στην Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων της ιστοσελίδας μας.