Φωλιά Βαλεντίνα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβαδειά. Είναι πτυχιούχος Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μητέρα ενός εικοσιδιάχρονου αγοριού. Ασχολείται αρκετά χρόνια με παραδόσεις ιδιαιτέρων μαθημάτων, κυρίως, σε παιδάκια με Μαθησιακές Δυσκολίες, μέσα από τις οποίες θεωρεί πως έχει την ευλογία να έρχεται σ’ επαφή με τον όμορφο κόσμο της παιδικής ψυχής.

Το 2017 το μυθιστόρημα της η “Νίκη της φωτιάς”, με αναφορά στις Αλησμόνητες Πατρίδες, βραβεύτηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Πρόσφατα, είχε την τιμή να της απονεμηθεί το Α΄ Βραβείο στην κατηγορία Εφηβικού βιβλίου ανέκδοτης μορφής στον διαγωνισμό Ορθόδοξου παιδικού βιβλίου, που προκήρυξε η Ιερά Μητρόπολις Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και οι Εκδόσεις «Νάμα» για το μυθιστόρημα με τίτλο «Ματωμένα κρίνα».

Στόχος της με τη βοήθεια του Θεού, γράφοντας, να κατορθώσει να ζωγραφίσει με ανεξίτηλα χρώματα στις καρδιές των παιδιών, τα χνάρια που οδηγούν μέσα απ’ το μονοπάτι της Αληθινής χαράς και της αγάπης στην αγκαλιά Του.

Δείτε εδώ τα βιβλία της.