Γεννήθηκα 5 Οκτωβρίου 1930. Κατά σειρά το τρίτο παιδί της οικογένειας μου. Είχαν προηγηθεί οι γεννήσεις των δύο αδελφών μου Μάρθας και Κάτιας.
Τα πρώτα δέκα χρόνια της ζωής μου τα έζησα μέσα στη θαλπωρή και την αγάπη της χριστιανικής οικογένειάς μου. Τον Ιούνιο του 1940 εισήλθα στο οκτατάξιο Γυμνάσιο του 5ου Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών, Τοσίτσα και Τσαμαδού στα Εξάρχεια.
Με την έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου 28 Οκτωβρίου 1940, τα σχολεία άρχισαν να λειτουργούν με προβλήματα, επειδή πολλά εξ αυτών είχαν καταληφθεί από τον Ελληνικό Στρατό για αποθήκες και λοιπές ανάγκες του.
Με την εισβολή στη χώρα μας των γερμανικών στρατευμάτων τα περισσότερα σχολεία έκλεισαν προς μεγάλη ικανοποίηση των απανταχού πιτσιρικάδων…
Στο τέλος Απριλίου 1941 η Ελλάδα μας βρέθηκε υπό γερμανική κατοχή και μαζί τους κατακτητές κι αυτοί, οι νικημένοι φρατέλοι του Μουσολίνι.
Κατά τη διάρκεια της κατοχής, μάλιστα κατά τον φοβερό και αδυσώπητο χειμώνα του 1941-42, τα σχολεία λειτούργησαν με πολλά προβλήματα και για ελάχιστες ώρες. Ορισμένες τάξεις τις τελειώσαμε με δίμηνη ή τρίμηνη φοίτηση και κείνη με πολλά κενά και ελλείψεις.
Και ήλθε επιτέλους η Λευτεριά στις 12 Οκτωβρίου 1944. Οι Γερμανοί απεχώρησαν από την Ελλάδα αμαχητί για να επακολουθήσει στις 3 Δεκεμβρίου 1944 η έναρξη του αδελφοκτόνου εμφύλιου πολέμου. Πνιγήκαμε στο αίμα και τα δάκρυα!
Τον Ιούνιο του 1948 τελείωσα το οκτατάξιο γυμνάσιο και έδωσα επιτυχείς εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο οποίο ουδέποτε φοίτησα.
Τον Φεβρουάριο του 1949 κατετάγην εθελοντής στην πολεμική αεροπορία όπου υπηρέτησα σμηνίτης επί 33 μήνες.
Το 1953 κατόπιν επιτυχών εξετάσεων εισήλθα στη σχολή διοικητικών υπαλλήλων, διορίστηκα στον ΟΤΕ όπου υπηρέτησα ευδοκίμως επί τριακονταετίαν.
Επί σειρά ετών διακονώ ως κυκλάρχης κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής στη Νέα Ελβετία Βύρωνα.