Ζαβιτσάνου Τασούλα

Η Τασούλα Ζαβιτσάνου γεννήθηκε το 1951. Είναι συνταξιούχος δασκάλα, κατάγεται από τη Λευκάδα και μένει στον Πειραιά. Σπούδασε στη Μαράσλειο Παιδαγωγική Ακαδημία της Αθήνας και μετεκπαιδεύτηκε στο
Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Υπηρέτησε στην ιδιωτική και τη δημόσια εκπαίδευση στην Αθήνα και στη Λευκάδα. Ασχολείται με τη μελέτη της μυθολογίας, της λογοτεχνίας, ιδιαίτερα της παιδικής και γράφει ιστορίες για παιδιά. Ασχολείται, επίσης, με θεωρητικά και πρακτικά θέματα σχετικά με τη γλωσσική διδασκαλία και τη λογοτεχνία στο Δημοτικό Σχολείο.
Από τις εκδόσεις «ΜΙΝΩΑΣ» έχουν εκδοθεί τα εξής βιβλία της: Ο Χαρτουλίνος, Ένα πορτοκάλι για τη μάγισσα Μυρτώ, Τρελές ζουζουνοϊστορίες, Ιλιάδα, Οδύσσεια, Ο Ιουστινιανός. Τα βιβλία αυτά εκδόθηκαν με το ψευδώνυμο ΔΑΝΑΗ ΖΑΝΟΥ.
Από τις εκδόσεις «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ» έχει εκδοθεί το βιβλίο της «Όμορφα και παράξενα πράγματα» με το ψευδώνυμο ΔΑΝΑΗ ΖΑΝΟΥ.
Από τις εκδόσεις «ΠΑΤΑΚΗ» έχουν εκδοθεί με το όνομα Τασούλα Ζαβιτσάνου –Παπαγρηγορίου τα βιβλία της: Γλώσσα Α’ Δημοτικού, Γλώσσα Β’ Δημοτικού, Μαθήματα Γραμματικής Α’ & Β’ Δημοτικού, Μαθήματα
Γραπτής Έκφρασης για όμορφα και σωστά κείμενα Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού, Έκθεση Γ’ Δημοτικού.
Δείτε τα βιβλία της εδώ.